30 mars 2008

Den här är till Mia!

Nu tänker jag, bara för att du har PMS och jag vet precis hur heeemskt det kan vara, skriva bara till dig! Ja alltså ni andra får gärna läsa, men detta är adresserat till Mia ;)

Ja hörrödu min kära småländska, idag har jag kört bil och jobbat. Och varit ute en promenad på klipporna! Men där blåste det så mycket så jag gick bara halva rundan. Och precis som du kände jag mig lite smått stressad av att jag vaknade "klockan elva", så där försvann liksom en timma på förmiddagen. Har fotat lite men orkar inte springa och ladda upp bilderna just nu. Men det blev rätt snyggt! I svartvitt, för det var rätt mulet ute och inga särskilt snygga färger.

Nu sitter jag i min säng med datorn, och ser på Dancer in the Dark. Det är en sån där film som jag tänkt se jättelänge. Imorgon har vi skola 14-16 (irriterande tid) och jag ska baskemig försöka ta mig upp hyfsat tidigt och städa lite. Och ta ett bad behöver jag göra, för mitt hår ser ut som kom och hjälp mig!

Och på tal om kom och hjälp mig finns här ett stående erbjudande om att komma hit och hjälpa mig dammsuga, om du skulle ha dödstråkigt nån annan gång ;)

kram på dig!!!

3 kommentarer:

Anonym sa...

sag att du ocksa har besoksraknare, ja visst ar det javligt skumt att folk hittar till ens sida, 3 pers jag inte kanner har faktiskt lamnat kommentarer hos mig. Vill veta hur de har hittat mig!

Jennie sa...

Haha så sött...jag vill mä bada

mia sa...

å tack! det värmer mitt småländska hjärta... hade en mycket konstig dag igår men idag är allt mycket bättre! det är ju nästan vår till och med... lycka till med städandet! vi hade ju stoooorstädning i lördags fm, och innan dess så hade vi faktiskt actual dammråttor! det du! även solen har sina fläckar... ;)