8 april 2009

Ett intressant fall på det hela taget


Jag blev ytterst chockad under min VFU när jag läste en inledning till boken Ture Sventon i varuhuset under en svensklektion, och INGA kids hade hört talas om Ture Sventon! Denna man, framför allt i Helge Skoogs tolkning, var en av mina absoluta favoriter när jag var liten!

Idag och igår har jag läst just den här boken, och jag bara älskar allt! Jag har dessutom sett att det faktiskt finns någon bok jag inte läst när jag var liten, så därför tänker jag ta mig en liten tur till biblioteket nu och se om jag kan få tag i mer! Eftersom min läsning legat tok-nere i nästan en månad känns det skönt att det nu är lite mer fart på det, även om jag mest läst korta böcker.



Imorgon kväll åker vi till Lysekil. Jag längtar! Längtar efter att kolla lite hur det ser ut i trädgården. Längtar efter att gå på stan och sucka över alla käcka små presentbutiker. Längtar efter att gå på klipporna i Stångehuvud!

3 kommentarer:

Lindiz sa...

När jag var liten var jag rädd för denna man... vet inte varför? Men än idag känner jag att han väcker vissa obehagskänslor hos mig. Haha! Men sen har du alltid varit lite konstig oxå ;p Kram!

Anonym sa...

Åh, jag älskar Ture Sventon! Ska med ta och låna någon Sventon-bok nästa gång jag besöker bibblan :)

Jennie sa...

Åh jag älskar ture svensson poch hans temlor