23 maj 2009

Ja jag lever!

Nu var det visst en vecka sen... Men den här veckan har varit galet fullbokad!

Förra helgen kommer jag knappt ihåg. Jo, söndagen spenderades med konfirmation och söndagmiddag. I måndags var det dags för Childhoodgalan på operan, och jag jobbade 16.30-02.30. Jag var hemma klockan 3 och när Otto och jag låg och pratade lite i mörkret hörde vi tidningsbudet! Vi har tydligen ett tidningsbud som springer uppför trapporna, sjungandes! Jag har hört honom springa upp en gång till. Inte så konstigt heller med tanke på att vår sovrumsvägg vetter mot trapphuset.

Mitten av veckan ägnades åt förkylning. Jag har haft ont i halsen, huvudet och bihålorna. Och hostat. Onsdag natt satt jag uppe mitt i natten och såg på webb-tv en stund eftersom jag inte kunde sova med all hostning.

I torsdags fick vi besök av Ottos mamma plus morföräldrar och vi höll på från 11-21 med diverse skruv- och fixprojekt. Igår lade vi två timmar i min lägenhet och städade, och idag har vi städat ur Ottos lägenhet. 10-19 har vi hållit igång och varit hemmifrån idag. Imorgon är det min lägenhets tur, och vi hoppas på att det blir färdigt! Jag vill aldrig mer flytta :p Och nästa gång vi gör det hoppas vi på att vi är så rika att vi tycker det är okej att köpa flyttstäd! Jävlar vad tid det tar alltså.

Nu är jag trött i hela kroppen! Ska sätta mig och sticka. I veckan vill jag köpa virkgarn - jag tror att ett kommande projekt får bli att virka amigurumi!

3 kommentarer:

Jennie sa...

Men när e du ledig? Får man komma och hälsa på eller?

Mia sa...

Jeeeez vad ni har legat i! Men snart är det klart... Flytta suger, men det är gött när allt är klart! Kram

MartinW sa...

Flytthjälp får ni fanemej också köpa nästa gång... Kan möjligtvis tänka mig att hjälpa till om ni bygger hiss innan dess.