23 februari 2009

Recept på en lyckad måndagskväll

Bryn en påse kycklinglår i lite smör och olja i en stor gryta. Lägg i en skivad morot, vitlök, en påse steklökar, några champinjoner, lagerblad, vitpepparkorn och en påse blandad torkad frukt. Häll sedan på en skvätt kött&vinfond, en skvätt kycklingfond och ungefär en halv flaska rödvin. Smaka av med råsocker, salt och peppar och låt puttra en lång stund. Ta ett bad.

Sätt dig sedan med den goda kycklinggrytan som du har rett av lite och kokat ris till. Se fredagens avsnitt av På Spåret du inte hunnit se. Lägg sedan till en söt pojkvän att pussa på ungefär var tionde minut plus resten av matlagningsvinet.

Ta disk- och fiolspelspaus. Avsluta sedan kvällen med lite bloggande, det sista på rödvinet och gårdagens Mia & Klara. Toppa med resterna av belgisk choklad från pojkväns Brysselresa och några pussar till.

Lycka till! :)

(För övrigt är jag fortfarande lika trött. VFU tar knäcken på mig så fort det blir eftermiddag. Det kan ha att göra med att jag inte var ledig alls i helgen utan jobbade 13-22.30 i lördags och 13-19.40 igår. Men jag har iaf kommit liiiiite lite igång med läsning igen!)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Du glömde bacon! ;-)

Jennie sa...

åhhh poor u!!!

Anonym sa...

VFU är döden. Men ändå ganska kul :)